Najnovije vesti

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Makedonski fudbaler brutalno pretučen u Hrvatskoj: Napali ga štanglom i napravili rane na glavi! Zatvoreno mu oko i koža oguljena sa čela!
Foto: FK Slaven Belupo

Ni rođena majka ga ne bi prepoznala

(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Makedonski fudbaler brutalno pretučen u Hrvatskoj: Napali ga štanglom i napravili rane na glavi! Zatvoreno mu oko i koža oguljena sa čela!

Fudbal
1 / 5 Foto: FK Slaven Belupo

 

Muzafer Ejupi, igrač Slaven Belupa, sukobio se pre dva dana u Koprivnici sa starijim muškarcem koji ga je napao štanglom. Tom prilikom je makedonski internacionalac albanskog porekla, zadobio teške povrede po glavi.


  - On se trenutno nalazi se na kućnoj nezi, u svom stanu u Koprivnici gde se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih "lakših" fizičkih povreda, koje je doživeo pre dva dana - objavio je Slaven Belupo.


Muzafer Ejupi (31) prvo je priveden, a zatim i pušten nakon što je učestvovao u tuči koja se dogodila u sredu u večernjim satima u Koprivnici.


 - Postupajući u nužnoj obrani, osumnjičeni 32-godišnjak uzeo je metalnu šipku od 53-godišnjaka i zadao mu udarce po glavi i telu. U fizičkom sukobu teške telesne povrede zadobio je 53-godišnjak, dok su ostala dvojica lakše povređena - piše na službenim stranicama Policijske uprave Koprivničko-križevačke

 

Ejupiju je zatvoreno desno oko, ima vidljive povrede na čelu, nosu, usni i levom uhu.

 

Ejupi je rođen 1988. godine u Skoplju. Nastupao je za Vardar, Metalurg, Škendiju, Osijek i Slaven Belupo.

 

Odigrao je pet utakmica za mladu reprezentaciju Makedonije i dve utakmice za prvi tim svoje zemlje.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...