SLEDEĆI JE MANČESTER

CRNO-BELI SIJALI U NUR-SULTANU: Ovako su fudbaleri Partizana komentarisali sjajnu igru i pobedu nad Astanom (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić ocenio je da je današnje gostovanje protiv Astane bilo teško, kao i da je ostvaren bitan trijumf.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Kazahstana - Nemanje Ilića

"Bitna pobeda na teškom gostovanju, znamo ko je sve padao na ovom stadionu, pored Seltika i drugih evropskih timova i mnoge ligaške ekipe. Nismo zaslužili da primimo pogodak, srećan sam zbog trijumfa, ali trebalo je da bude sa nulom. Mnogo znače ova tri boda i sada još više žalimo, jer smo ispustili pobedu protiv AZ-a. Biće nam ovo vetar u ledja", rekao je Ostojić.

Partizan je danas u gostima sa 2:1 pobedio Astanu u drugkom kolu Grupe L Lige Evropa.

"Ne pamtim ovako ubedljiv Partizan, pretprošle sezone smo prezimili u Ligi Evrope, ali mi se čini da smo sada još bolji. Sazreli smo, dobar smo tim i napredujemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Ostojić.

Novinare je zanimalo kako se ekipa privikla na praktično dvoranske uslove na stadionu u Astani.

"Trava je bila odlična. Igrao sam već na veštačkoj u nekoliko bivših klubova, ne predstavlja mi problem. Klizao sam se, ogulio se, ali nije mi problem. Odlični smo bili i pokazali da se snalazimo vrlo dobro i na veštačkoj travi", kazao je Ostojić.

Bibras Natho smatra da je Partizan morao ranije da odluči pitanje pobednika.

- Imali smo puno prilika da završimo utakmicu ranije, ali najbitnije da smo pobedili. Ovako je to u fudbalu, stiže kazna za propuštene prilike. Mi smo ih propustili puno kod 2:0 i kažnjeni smo ali srećom osvojili smo tri boda, kaže Izraelac".

Na pitanje o čemu je pričao sa sudijom posle poništenog gola Sadika, Natho je rekao:

"Sudija je rekao da je gol, pa kada su mu prigovarali iz Astane posavetovao se sa drugim sudijom koji mu je rekao da nije gol".

Sledeći je Mančester junajted...

"Mančester je vrlo jaka ekipa i veliki klub ali možemo da ih pobedimo", zaključio je Natho.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track