MILOŠEVIĆ PONOSAN NA CRNO-BELE: Odigrali smo savršenih 90 minuta! Nagrada nije došla, ali doći će kad bude trebalo! Evo šta je trener Partizana rekao o nedosuđenim penalima
Foto: Starsport©

UPRKOS PORAZU OD MANČESTER JUNAJTEDA

MILOŠEVIĆ PONOSAN NA CRNO-BELE: Odigrali smo savršenih 90 minuta! Nagrada nije došla, ali doći će kad bude trebalo! Evo šta je trener Partizana rekao o nedosuđenim penalima

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je ponosan na svoje fudbalere i na ono što su uradili u današnjem porazu od Mančester junajteda.

"Nemam za čim da žalim. Nemam nijednu zamerku da uputim momcima, protiv ovakve ekipe. Samo mogu da budem ponosan na sve ono što smo uradili. Ovo je druga dimenzija fudbala. Uspeli smo da budemo bolji rival u većem delu utakmice. Imali smo više od igre", rekao je Milošević za RTS.

Partizan je uprkos dobroj igri poražen od Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evropa.

"Imali smo 90 perfektnih minuta. Nagrada nije došla, ali će doći kada najviše bude trebalo. Divim se momcima, kapa dole, zaista sam ponosan na njih. Ideja je da igru Partizana približimo onome što je Evropa danas, moderan i ozbiljan fudbal, a ovo je bilo upravo na tom nivou. Rezultat je izostao, ali je igra bila na najvišem mogućem nivou", kazao je Milošević.

Upitan za sudijske odluke, trener Partizana je odgovorio: "Apsolutno me ne zanimaju te stvari".

Crno-beli imaju četiri boda, jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Mančester junajteda.

"Možemo do kraja da se borimo za prolaz, to je jedini cilj, da damo maksimum u preostalim utakmicama. Ako tako bude, doći će adekvatna nagrada", rekao je Milošević.

Partizan će u narednom kolu gostovati Mančester junajtedu 7. novembra.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track