TEŽAK ISPIT

SJAJAN ISPRAĆAJ ZA NAŠE FUDBALERKE: Srpkinje otputovale u Bordo na megdan Francuskoj (VIDEO)

Fudbal -

Srpske fudbalerke otputovale su u Bordo, gde ih očekuje utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv jake Francuske u subotu u 21.00.

Izabranice selektora Predraga Grozdanovića imale su sjajan ispraćaj iz Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Naše devojke su na startu kvalifikacija savladale Kazahstan 3:0 i Severnu Makedoniju 6:0, a minimalnim rezultatom poražene su od Austrije 0:1. Prema poslednjim informacijama iz Francuske očekuje se da na stadionu u Bordou bude prisutno više od 40.000 gledalaca i taj podatak dovoljno govori o tome da će duel sa jednom od najboljih evropskih selekcija biti veliki ispit, ali i ogromno iskustvo za naše devojke.

Grozdanović je morao je da izvrši neke korekcije na spisku igračica. Zbog povreda izostaju Aleksandra Lazarević i Kristina Pantelić, a poziv su dobile Isidora Vučković (Mašinac) i Jovana Miladinović (Crvena zvezda).

foto: FSS

U Francusku su otputovale : Milica Kostić (Spartak, Subotica), Sara Cetinja (Crvena zvezda), Violeta Slović (Spartak, Subotica), Jovana Miladinović (Crvena zvezda), Oršoja Vajda (Spartak, Subotica), Tijana Janković (Sloga, Zemun), Dejana Stefanović (Valerenga, Norveška), Nevena Damjanović (Sporting, Portugal), Jelena Čubrilo (Alhama, Španija), Marija Ilić (BIK Kazigurt, Kazahstan), Jovana Stojanović (Crvena zvezda), Dina Blagojević (Sand, Nemačka), Tijana Matić (Spartak, Subotica), Jelena Čanković (Rosengard, Švedska), Tijana Filipović (Spartak, Subotica), Isidora Vučković (Mašinac), Milica Mijatović (Arna Bjornar, Norveška), Marija Vuković (Rjazan, Rusija), Alekgra Poljak (Granadilja), Biljana Bradić (DVTK, Mađarska), Milica Stanković (Mašinac, Niš) i Marija Radojičić (Filkir, Island).

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track