NAJBOLJI JUNAJTED DO SADA

RAZLIČITA MIŠLJENJA FUDBALERA PARTIZANA: Ovo su razlozi poraza crno-belih u Mančesteru (KURIR TV)

Fudbal -

Mišljenja fudbalera Partizana posle neuspeha u Mančesteru bila su različita.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Mančestera - Gorana Anđelkovića

Dok mladi Strahinja Pavlović smatra da su crno-beli previše obazrivo ušli u duel sa "crvenim đavolima", Saša Zdjelar ocenjuje da je Partizan "pao" posle 20-ak minuta igre, odnosno posle prvog primljenog gola.

"Mnogo smo obazrivo ušli u meč. Oni su odigrali najbolju partiju u Ligi Evrope. Uspeli smo da spustimo loptu u nekim periodima igre, ali to nije bilo dovoljno. I u prvu utakmicu sa Mančesterom smo ušli obazrivo, a pogotovo večeras, zbog njihovog stadiona i atmosfere. To je bila najveća greška", poručio je Pavlović.

Računica crno-belih je jasna u nastavku takmičenja. Moraju da savladaju i AZ i Astanu, a da pritom Holanđani u poslednjem kolu ne trijumfuju u Mančesteru.

"Moramo da dobijemo obe utakmice ako želimo da se plasiramo dalje, a sledi nam AZ koji igra ozbiljan fudbal. Biće jako teško", dodao je Pavlović.

Saša Zdjelar rekao je da je njegovoj ekipi bili teško da se vrati posle prva dva gola.

"Prvih 20-25 minuta smo ušli dosta dobro, ali posle smo se previše povukli, branili smo se, imali su non stop šanse, koristili su svaku našu grešku i brzo smo primili ta dva gola i bilo je teško da se vratimo", rekao je Zdjelar.

Kada je reč o greškama posle kojih je Junajted postigao prva dva gola, Zdjelar je rekao da odgovornost snosi cela ekipa.

"Nema to veze samo sa odbrambenim igračima, svih 11 igrača brane gol. Svi smo podjednako krivi što se tiče golova", rekao je Zdjelar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track