Prosinečki: Nismo dobri, al’ ih dobijamo

Realni optimisti

Prosinečki: Nismo dobri, al’ ih dobijamo

Fudbal -
Robert Prosinečki najavio sigurnu pobedu Crvene zvezde nad Naftanom u revanšu LE

Biće golova.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki očekuje ubedljivu pobedu protiv beloruskog Naftana (TV Prva, 20.30) i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. U narednoj rundi crveno-beli bi se sastali sa kiparskom Omonijom.- Pobedili smo u Belorusiji sa 4:3, a ovde je napravljena atmosfera kao da smo izgubili. Istina je da još nismo pravi, ali to je samo zato što nemamo takmičarske utakmice. Veliki je problem to što iz priprema idemo direktno u Evropu - rekao je Robert Prosinečki i dodao:- Imali smo 3:0 u Belorusiji, a onda smo sami sebi skrojili konačan rezultat. Mnogo smo bolji od njih i ne treba bežati od toga. Ne volim da najavljujem goleadu, ali mislim da nećemo imati problema. Krajnji rezultat zavisi samo od nas!Robert Prosinečki stao je u zaštitu dvojice mladih štopera - Jovana Krnete (20) i Nikole Maksimovića (21) - koji su imali nekoliko kikseva u prvom meču s Naftanom.- Smeta mi priča da Krneta i Maksimović posle jednog kiksa nisu igrači za Crvenu zvezdu. Ne mislim tako. I dalje tvrdim, pa ću i deseti put da ponovim: moja ekipa je najbolja u Srbiji! Mladi su i kroz utakmice će postajati sve bolji.Robert Prosinečki u karantin vodi 19 fudbalera, a o narednom rivalu, Omoniji, nije se previše informisao:- Znam da imaju 12 novih igrača i da im je trener ostao!

Lazović: Bez opterećenjaNajbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović ne oseća pritisak pred utakmicu s Naftanom:- Nemam opterećenje. Ako uđemo u meč kao u prvih 45 minuta u Vitebsku, neće biti problema. Iz dobre ekipe izlaze dobri pojedinci. Najvažnije od svega jeste da pobedimo - smatra Lazović.

Crvena zvezda 20.30 NaftanStadion: FK Crvena zvezda. Kapacitet: 51.755. Sudija: Said Enjimi (Francuska).C. zvezda:Bajković - Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović - Milivojević, Dimitrijević, Evandro - Lazović, Kasalica, Milunović. Trener: Robert Prosinečki.Naftan:Dobjalov - Gorbačev, Obrazov, Berezovski, Naumov - Bukatkin, Truhov, Sorokin, Kovalenko - Zjuljev, Černik. Trener: Igor Arkadijevič.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track