HUMANITARNA UTAKMICA Zajedno za dečije osmehe, novinari, specijalci i poznati igraju za najmlađe!
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

cenu karte određujemo sami

HUMANITARNA UTAKMICA Zajedno za dečije osmehe, novinari, specijalci i poznati igraju za najmlađe!

Fudbal -

Reprezentacija novinara Srbije, selekcija "Specijalna jedinica Kobre" i sastav Udruženja kraljevina Srbija u subotu od 15.00 sati igraju za klince iz prihvatilišta

Humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom "Igrajmo za prihvatilište" biće odigran u subotu 30. novembra sa početkom u 15.00 časova u Sportskom centru "Slodes" u Rakovici.

Za nezbrinutu decu igraće tri ekipe, po sistemu "svako sa svakim". Igraće reprezentacija novinara Srbije, selekcija "Specijalna jedinica Kobre" i sastav Udruženja kraljevina Srbija.

foto: Privatna Arhiva

Cilj akcije je pomoć deci u beogradskom prihvatilištu, odnosno prikupljanje sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića.

Organizator ove humanitarne manifestacije pisac Milan Bogojević pozvao je sve dobronamerne ljude da u subotu od 15.00 sati dođu u sportski centar „Slodes“ u ulici Borska 92 u Rakovici. Tamo će moći da uživaju u dobrom fudbalu, pesmi dečijeg hora, druženju sa mnogim javnim ličnostima, a imaće priliku da pomognu najmlađima. Ono što je posebno važno je da svako ko dođe sam određuje vrednost ulaznice koju će platiti.

Slogan manifestacije - Zajedno za dečije osmehe!

Kurir sport

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track