DVE PROVERE ZA CRNO-BELE U JEDNOM DANU: Poznato sa kim i kada će Partizan igrati na pripremama u Turskoj!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

KONAČNO!

DVE PROVERE ZA CRNO-BELE U JEDNOM DANU: Poznato sa kim i kada će Partizan igrati na pripremama u Turskoj!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana saznali su tačne termine i imena svojih protivnika na pripremama u turskom Beleku.

Specijalni izveštač Kurira iz Beleka - Nemanja Ilić

Još na prozivci na Teleoptiku, pred put u Tursku, stručni štab crno-belih saopštio je termine prijateljskih utakmica, ali ne i imena protivnika. Međutim kako Kurir saznaje, crno-beli su u međuvremenu saznali imena protivnika i tačne termine utakmica.

U sredu, 22. januara crno-beli će odigrati čak dve prijateljske utakmice. Najpre sa rumunskim Vitorulom od 11 časova, a onda od 16 časova na programu je meč sa starim poznanikom poljskom Krakovijom. Samo četiri dana kasnije, u nedelju 26. zakazana je i poslednja provera u ovom prvom delu zimskih priprema. Protivnik ‘’parnog valjka’’ biće slovenački Ružemberok.

Takođe, kako nezvanično saznajemo, utakmicu sa ruskim Vitorulom igraće mlađi fudbaleri crno-belih, jer je cilj ovih prijateljskih utakmica pre svega da se da prilika svim igračima.

Crno-beli se već sedam dana nalaze na pripremama u turskom letovalištu Belek, a prvi deo ovih zimskih priprema biće okončan u nedelju, posle utakmice sa ekipom Ružemberoka.

Podsetimo, u prvom delu priprema Partizana radi se na sticanju brzine i snage, a unapred su predviđene tri jake provere u drugom delu priprema, na turniru u Kataru, od 31. januara do 9. februara. Protivnici će biti Lokomotiva iz Moskve, Rostov i moskovski Spartak.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track