SVI SMO SE LJUBILI NA PUNOM STADIONU, NIKO NIJE PRIČAO O PANDEMIJI: Maradona progovorio o koronavirusu (FOTO)
Foto: AP

koronavirus

SVI SMO SE LJUBILI NA PUNOM STADIONU, NIKO NIJE PRIČAO O PANDEMIJI: Maradona progovorio o koronavirusu (FOTO)

Fudbal -

Slavni argentinski fudbaler Dijego Maradona oglasio se na društvenim mrežama i uputio podršku Italiji zbog korona virusa koji je u toj zemlji ušao u "crvenu zonu".

"Živeo sam sedam godina u Napolju i tamo imam porodicu, mnogo ljudi koje volim i koji mene vole. Italija je deo mog života i želim da im pošaljem poruku podrške u ova teška vremena. Svi su svesni da sada moraju da ostanu kod kuće i nadam se da ćemo tako i mi u Argentini reagovati", napisao je Maradona na svom nalogu na Facebooku.

"Neki ismevaju korona virus, ali prava istina je da u subotu niko nije priča o pandemiji, svi smo se pozdravljali i ljubili na punom stadionu. Nadam se da će se sve dobro završiti - i ovde i tamo. Teško je edukovati zemlju za 15 minuta, sve se rešava obrazovanjem i poštovanjem. Srećno svima", zaključio je legendarni Maraona.

Podsetimo, pred početak meča između Boke i Himnazije Tevez je prišao legendi argentinskog fudbala i poljubio ga u usta.

foto: EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI

Poljubac je uzburkao celu planetu, a mnogi su se pitali zašto je to uradio, a razlog je bio zato što je Tevez verovao da to može da mu donese sreću. I bio je u pravu. Boka je osvojila titulu, a strelac pobedonosnog gola bio je upravo Tevez.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track