SLAVNI FUDBALER SE SELI ZBOG ŽENE: Prodaje vilu od šest miliona evra iz koje IZBIJA LUKSUZ! FOTO
Foto: AP

trauma ne prolazi

SLAVNI FUDBALER SE SELI ZBOG ŽENE: Prodaje vilu od šest miliona evra iz koje IZBIJA LUKSUZ! FOTO

Fudbal -

Legendarni fudbaler Čelsija i reprezentacije Engleske Džon Teri, sada pomoćni trener Aston Vile, odlučio je da proda imanje i vilu u vrednosti od šest miliona evra, zbog trauma koje ima njegova supruga Toni.

Naime, 2017. godine, četvorica napadača su iskoristila odsustvo porodice Džona Terija koja je bila na skijanju. Lopovi su obili kuću, napravili haos i ukrali nakit u vrednosti od čak 400.000 eura.

Kako prenose engleski tabloidi Toni Teri od te večeri ima ozbiljne traume, par se zajedno s dvoje djece odmah iseilo sa imanja, a ni posle tri godine, Toni ne uspeva da zaboravi šta se tada desilo, pa je vila stavljena na prodaju.

- Kuća je podsetnik na noć koju porodica želi da ostavi u prošlosti. Jadna Toni ne može da zaboravi to veče, odmah su tražili nov dom - poručio je Džonov prijatelj.

Imanje u predgrađu Londona, sastoji se od velike kuće koja sadrži čak šest spavaćih soba. Okružena je ogromnim dvorištem pokrivenim travnatom površinom, izgrađen je bazen i kuhinja koja se nalazi van kuće.

Provalnici su brzo uhapšeni i osuđeni na ukupno 27 godina kazne, a porodica Teri se preselila u novi luksuzni dom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track