VEŠTICE, ZBOG TEBE SAM SMENJEN! Unai Emeri optužio bivšu devojku zbog otkaza u Arsenalu! Nije mu lako...
Foto: Profimedia, Printscreen

hit

VEŠTICE, ZBOG TEBE SAM SMENJEN! Unai Emeri optužio bivšu devojku zbog otkaza u Arsenalu! Nije mu lako...

Fudbal -

Bivši trener Arsenala Unai Emeri optužio je svoju bivšu devojku zbog otkaza u Arsenalu, a usput je nazvao i vešticom.

Tu priču ispričala je Saša Rajt, devojka 13 godina mlađa od Španca, koja je za engleski San otkrila detalje njihovog razlaza.

foto: Printscreen

- To je bilo u periodu kada me je krivio što je smenjen. Rekao mi je da sam veštica i da sam mu donela samo nesreću u životu. Rekao mi je i da je toliko bio pod stresom zbog posla nakon što smo raskinuli. Ja sam otputovala u San Sebastijan pre Nove godine i tada mi je kazao da sam kriva što je Arsenal gubio utakmice - ispričala je Rajtova.

- Verovala sam mu i zaista očekivala da čemo se venčati i imati dece jednog dana. Mislila sam da je džentlmen i porodičan čovek, ali on nije spreman za ozbiljnu vezu - dodala je zanosna Saša.

foto: Profimedia

Istakla je i da je Emeri opsednut fudbalom, o kom razmišlja po ceo dan.

- Ređe smo se viđali zbog utakmica i obaveza, ali kada je tim igrao loše ja sam to znala jer mi se često žalio. Govorio je da mu je teško, da je pod stresom. Inače, u slobodno vreme stalno je gledao fudbal i pratio rezultate. Čak i dok je ležao u krevetu, u jednoj ruci je imao kompjuter, u drugoj tablet. Bilo je iritantno, ali sam prihvatala - ispričala je ona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track