DO SADA NEOTKRIVENI DETALJI SMRTI ANTIĆA: Njegovo stanje je bilo stabilno, ali se pogoršalo posle OVOG poteza bolnice!
Foto: Starsport©

da li je moglo biti drugačije?

DO SADA NEOTKRIVENI DETALJI SMRTI ANTIĆA: Njegovo stanje je bilo stabilno, ali se pogoršalo posle OVOG poteza bolnice!

Fudbal -

Dušan Antić, sin preminulog srpskog trenera Radomira Antića, otkrio je neke od detalja iz poslednjih dana života svog slavnog oca, proslavljenog fudbalskog stručnjaka.

Pričao je o praznini koja je ostala posle smrti fudbalske legende:

- Ne možete da zamislite kolika je ona. Sada smo kod kuće, sa mojom majkom, ali moj otac je ostavio prazninu koja ne može ni da se opiše. Znate, sa ocem smo odlazili i na Barsin Nou Kamp, i na Realov Bernabeu i on nijedan jedini put nije imao problem sa navijačima. A nikada nije ni prestajao da daje autograme i pozira za zajedničke fotografije.

Otkrio je potpuno novi detalj, koji se do sada nije znao...

- Mnogo mu se popravilo stanje, ali su ga onda stavili u odeljenje za intenzivnu negu, da bi ga sačuvali od korona virusa. Premestili su ga, to mu nije prijalo i za dva dana je nestao... Tu bakteriju je 'zakačio' u subotu, a napustio nas je u ponedeljak. Nismo ni mogli da se oprostimo od njega kako bismo to želeli - rekao je Dušan Antić za radio Kadena Ser.

foto: Instagram

Usledila su sportska pitanja jer je slušaoce zanimala Misterova povezanost sa klubovima i igračima. Dušan je otkrio u kakvim je relacijama Radomir Antić bio sa svima, a ono što se ističe je činjenica:

- Moj otac je bio čovek fudbala, ali nikada nije pripadao samo jednoj ekipi.

Možda je baš zbog ovog životnog stava jedini u istoriji koji je vodio i Atletiko, i Real Madrid i Barselonu.

- Znam da je otac imao sjajnu vezu sa Enrikeom Cerezom i sa puno ljudi iz Atletika. Kada se pandemija završi, pretpostavljam da će nas kontaktirati za dalje. Otac bi ove godine slavio 25 godina kontakta sa Atletikom. Sećam se da mu se dopao novi stadion, ali odlazak ekipe sa „Kalderona“ nije mu dobro došao. Uspomene - rekao je Dušan u etar.

foto: EPA-EFE/Javier Lizon

Neizostavna ličnost kada se govori o Atletiko Madridu i Radomiru Antiću je Milinko Pantić.

- Pantić za njega nije bio samo fudbaler, on mu je bio kao sin. Šta god da se slavilo ili dešavalo u kući nije prolazilo bez Milinkovog prisustva - zaključio je Antićev sin Dušan.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track