SJAJNO

SPEKTAKULARNO! Večiti derbi između Zvezde i Partizana ipak na Vaskrs! VIDEO

Fudbal -

Da se nije dogodila pandemija korona virusa i da ogroman deo planete nije u izolaciji, velika je verovatnoća da bi se treći ovosezonski večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana igrao ovih dana.

Televizija Arena sport se ipak potrudila da navijači naša dva najveća i najtrofejnija kluba probude svoju strast prema voljenom klubu i u nedelju od 18 časova navijaju za crveno, odnosno crno-bele.

Na dan najvećeg hrišćanskog praznika, na Uskrs počinje kviz čiji je naziv „Kvizolacija“nametnula aktuelna situacija. Takmičari su bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana. Komentatori, odnosno voditelji „derbija“ ovoga puta su dame.

Jovana Guzijan i Dijana Čolović proveravaće koliko dobro fudbaleri „večitih“ poznaju istoriju klubova za koje su svojevremeno igrali ili još uvek igraju a za koje ističu da su im u najbliži srcu.

Kviz je podeljen na tri oblasti: “Večiti derbi”, “Srbija” i “Evropa”, a sva pitanja su u vezi sa našim najpopularnijim klubovima i njihovim igračima.

Prvi takmičari koji će isprobati svoje znanje su Uroš Spajić i Danilo Pantić. Svake nedelje u 18h, počev od ove Uskršnje, samo na Areni Sport!!!

Kurir sport / Arena sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track