BEZ STRAHA OD KORONE! Ristić: Stanje je bezbedno, Delije dođite na stadion!
Foto: FK Crvena Zvezda

pozvao navijače

BEZ STRAHA OD KORONE! Ristić: Stanje je bezbedno, Delije dođite na stadion!

Fudbal -

Predsednik zdravstvene komisije FK Crvena zvezda i Fudbalskog saveza Srbije, kao i član upravnog odbora ovog kluba dr Miljko Ristić je na osnovu svoje funkcije iskoristio da pozove zvezdaše da dođu na meč protiv Radnika.

"Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, stanje je potpuno bezbedno, što potvrđuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije. Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde i nadam se što većem broju navijača na tribinama Zvezdinog stadiona" istakao je Ristić.

Utakmica u Inđiji koja je igrana uz prisustvo publike je prošla u najboljem redu, a Ristić veruje da nema razloga da bude suprotno u narednim utakmicama koje slede. Prva u nizu je protiv Radnika na Zvezdinomm stadionu.

"Već mesec dana preduzimamo neophodne mere da sve bude kako treba. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Inđiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika. Još jednom, voleo bih da vidim što više zvezdaša na tribini koji će doći da pozdrave Dejana Stankovića i naše šampione",podvlači Ristić.

Meč između Crvene zvezde i Radnika je na programu u subotu od 19 časova, a karte za meč će koštati simboličnih 75 dinara, a u prodaju je pušteno samo polovina ulaznica od kapaciteta našeg najvećeg stadiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track