STANKOVIĆ DOVODI PRIJOVIĆA U ZVEZDU? Saudicijci ga neće, on želi da igra Ligu šampiona!
Foto: Profimedia

spekulacije

STANKOVIĆ DOVODI PRIJOVIĆA U ZVEZDU? Saudicijci ga neće, on želi da igra Ligu šampiona!

Fudbal -

Crvena zvezda je prema najnovijim informacijama u završnim pregovorima sa srpski reprezentativcem Aleksandrom Prijovićem

On trenutno nastupa u Saudijskoj Arabiji ima ugovor do leta 2023. godine, ali već neko vreme pokušava da napusti taj klub uz obeštećenje, a kako u tome nije uspeo, a sad je izvesno da će ugovor biti raskinut na Prijovićevu štetu, saznaje "Informer".

Saudijci smatraju da je korpulentni golgeter narušio ugled kluba jer je prekršio policijski čas za vreme pandemije koronavirusa, zbog čega mu je određen kućni pritvor od tri meseca, a kao glavni razlog njegovog dolaska u Zvezdu se ističe prijateljstvo sa Dejanom Stankovićem:

"Prijović je u dobrim odnosima sa Zvezdinim trenerom Dejanom Stankovićem i razgovarao je s njim o dolasku na "Marakanu". Prvi razgovori obavljeni su u februaru, u finišu prelaznog roka. Ideja je bila da Prijović dođe na jednogodišnju pozajmicu. Međutim, Al Itihad je tražio da Zvezda preuzme 1,2 miliona evra Prijovićeve plate, a Beograđani su nudili 600.000 evra, tako da do saradnje nije došlo. Ipak, pregovori sa igračem obnovljeni su pre mesec dana."

foto: @starsport

Drugi razlog je što Prijović ima veliku želju da zaigra u Ligi šampiona

- Prijoviću je u interesu da što pre postane slobodan igrač, a nada se da bi mogao da izvuče nešto novca od Arapa, iako je svestan da će oni pokušati da raskinu ugovor na njegovu štetu. Zvezda mu je prva želja, hteo bi da pokuša da uđe u Ligu šampiona s crveno-belima. Predomislio bi se jedino ako bi od nekog ako bi od nekog kluba dobio znatno više novca nego na "Marakani", zaključio je izvor lista "Informer".

Kurir sport / Informer

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track