OVAJ ČOVEK JE OD ČELIKA! Siniša Mihajlović samo 7 meseci od operacije trči 10 km i diže tegove! NESTVARNO
Foto: Profimedia

SPEKTAKULARANO

OVAJ ČOVEK JE OD ČELIKA! Siniša Mihajlović samo 7 meseci od operacije trči 10 km i diže tegove! NESTVARNO

Fudbal -

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović ponovo je italijanskim medijima govorio o svojoj bolesti.

Treneru Bolonje je pre nešto više od godinu dana dijagnostikovana leukemija, ali i pored toga vodio je svoju ekipu u najvećem broju mečeva zbog čega je oduševio čitav svet. Kasnije je obavio transplataciju koštane srži i čak se vratio treninzima.

- To je mala stvar za donora, ali možete da zamislite kako se osećate kada spasite nekome život - rekao je Mihajlović, prisećajući se svega:

- Sada se osećam dobro, mnogo sam jači nego pre. Prošlo je skoro sedam meseci od transplatacije i nadam se da je najgore iza mene. Proći će skoro godinu dana da se vratiom u normalu, iako je sve to individualno i od osobe do osobe.

Legendarni jugoslovenski reprezentativac šokirao je u kakvom je fizičkom stanju.

- Ovih dana mogu da trčim 10 kilometara, dižem tegove i postoje trenuci kada sam umoran. Zato je važno da slušate svoje telo i raditi samo ono što je ispravno... ne izigravajte heroje - zaključio je Siniša.

Aston Vila ima užasnu sezonu i na pragu je ispadanja iz Premijer lige. Zato večeras (19.00) mora da ide na tri boda protiv Šefilda koji je jedno od prijatnijih iznenađenja i ima realne šanse za plasman u Evropu. Kec na Vila Parku je 3,10, iks 3,20, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Šefild Junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track