SAŠA ILIĆ BIO NA KORAK OD KLUPE ŽELEZNIČARA! Novi šef struke Pančevaca ipak bivši fudbaler Zvezde!
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

SAŠA ILIĆ BIO NA KORAK OD KLUPE ŽELEZNIČARA! Novi šef struke Pančevaca ipak bivši fudbaler Zvezde!

Fudbal -

Novi član Prve lige Srbije od naredne sezone biće Železničar iz Pančeva, a uporedo sa promenom lige došlo je i do promene na klupi.

Novi trener Pančevaca od danas je i zvanično Marko Perović, koji će zameniti dosadašnjeg šefa struke Dušana Jevrića.

Perović je bivši igrač Crvene zvezde, Vojvodine, Kremonezea, Vitesea, Sporting Hihona i Napolija.

Perović već godinama unazad živi i radi u Italiji, a dolazak na klupu Pančevaca vidi kao svoj veliki povratak u srpski fudbal.

"U Pančevo sam došao preko zajedničkih prijatelja i dopao mi se program Železničara. Velika šansa i iskušenje za mene. Imam veliki entuzijazam. Radio sam sa Zoranom Milinkovićem u Vojvodini, kasnije u OFK Beogradu, Spartaku i kiparskom Anortozisu, a poslednji klub bio mi je Al-Feiha sa Slavoljubom Muslinom", rekao je Perović za B92.

foto: @starsport

Cilj naredne sezone biće opstanak u Prvoj ligi Srbije.

"Radićemo na tome da zadržimo status u Prvoj ligi Srbije. To je primarni cilj, opstanak, za nešto više je nezahvalno pričati jer se menja rang, veći je nivo fudbala, igrači ulaze u profesionalizam", poručio je novi trener Železničara.

Pre nekoliko nedelja u medijma pojavila se informacija da bi Saša Ilić mogao da dođe na klupu velikana iz Pančeva što je danas i zvanično potvrdio prvi čovek Železničara.

"Mogu da potvrdim da je bilo kontakata i sa mnom i sa predsednikom kluba (Zoran Naunković, prim. aut.). Naša je ideja bila da trener u novoj sezoni bude Saša Ilić kao veliko ime. Bio je opcija, bili smo blizu dogovora, ali je on odustao zbog nekih privatnih obaveza i drugih planova i nije prihvatio našu ponudu. Ali, Saša je ostavio otvorena vrata za saradnju u budućnosti", odgovorio je Radulović za B92.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track