SPARTAK TRAŽI IGRAČE PREKO FEJSA: Potreban defanzivac, smeštaj i hrana su plaćeni! Cilj kluba je izlazak u Evropu (FOTO)
Foto: Profimedia

SPEKTAKULARNO

SPARTAK TRAŽI IGRAČE PREKO FEJSA: Potreban defanzivac, smeštaj i hrana su plaćeni! Cilj kluba je izlazak u Evropu (FOTO)

Fudbal -

Bugarski klub nova pojačanja traži putem društvenih mreža...

Spartak iz Varne pravi je hit na društvenim mrežama pošto je na Fejsu osvanula objava u kojoj trener tog kluba traži pojačanje za narednu sezonu.

"Spartak iz Varne traži mladog centralnog defanzivca koji ume da igra u formaciji 3-5-2 i ima pasoš iz zemlje Evropske unije. Nudimo probni period, tokom kojeg će igraču biti plaćeni smeštaj i hrana", napisao je trener Kirijakos Georgiju.

"Zadatak koji smo moj i tim i ja postavili za naredne dve sezone je da vratimo Spartak u profesionalni rang takmičenja. Naš cilj je plasman u Prvu ligu i izlazak na evropsku scenu. Nismo samo postavili visoke ciljeve, nego smo i napravili strategiju kako da ih ostvarimo", poručio je Georgiju čiji je klub ove sezone ispao iz druge u treću ligu, a očigledno ima recept kako da se vrati u sam vrh!

Pored ovih informacija, trener Spartaka ostavio je i mejl adresu, na koju svi koji žele mogu da pošalju fudbalski CV.

Premijer liga se posle pauze zbog korone igra u žestokom tempu, a Čelsi večeras (19.00) gostuje Kristal Palasu u veoma važnom meču u borbi za plasman u Ligu šampiona. Dvojka je 1,50, a dupla šansa 1X 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Čelsi.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track