CRNO-BELI STIGLI NA ZLATIBOR: Fudbalere Partizana dočekao potpredsednik kluba Vladimir Vuletić! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri i stručni štab Partizana doputovali su danas posle podne na Zlatibor gde će u narednih 13 dana obaviti drugi deo priprema za predstojeću sezonu.

Trener Savo Milsosević prozivku je izvršio još 4. jula i od tada crno-beli su već u pripremnom periodu. Čitav plan priprema značajno je promenjen usled pandemije korona virusa, ali ako sve bude kako treba crno-beli će ostati na popularnoj srpskoj planini narednih 13 dana.

Partizanova ekspedicija biće smeštena u hotelu ''Palisad'', a upravo tu danas ih je dočekao potpredsednik kluba profesor Vladimir Vuletić.

Trener Milošević ima u planu da na Zatiboru odradi tri pripremne utakmice, dok će generalna proba pred start Superlige biti u Humskoj u vikendu pred start prvenstva, najverovatnije sa ekipom Proletera.

Što se prijateljskih mečeva na Zlatiboru tiče crno-beli će se najpre sastati sa Trepčom 15. ili 16. jula, potom će 18. rival biti Mladost iz Lučana, a 22. jula to će biti Zlatibor, novajlija u Superligi.

Na Zlatibor otputovao je 31 igrač: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Marko Jovičić, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Abdulaj Sise, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Djorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Nemanja Jović i Savo Arambašić.

Nova sezona u Superligi startuje 1. avgusta, kada će Partizan gostovati Napretku u Kruševcu.

Autor: N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track