VOTFORD SE NAMERAČIO NA LEGENDE PARTIZANA: Nakon Jokanovića, u prvi plan izbio još jedan proslavljeni igrač crno-belih!
Foto: AP

potraga za trenerom

VOTFORD SE NAMERAČIO NA LEGENDE PARTIZANA: Nakon Jokanovića, u prvi plan izbio još jedan proslavljeni igrač crno-belih!

Fudbal -

Engleski klub Votford koji je prethodnog vikenda nakon poraza od Arsenala ispao iz Premijer lige u potrazi je za novim trenerom

Ono što je posebno interesantno je da se Votford da tako kažemo " okomio" na Srbe , tj legende Partizana.

Najpre se spekulisalo da " stršljenovi" žele da vrate Slavišu Jokanovića koji je ovaj tim uveo u Premijer ligu 2015 godine, a potom dobio otkaz.

A sada je u prvi izbio još jedan proslavljeni igrač crno-belih Vladimir Ivić.

Rođeni Zrenjaninac koji je započeo svoju fudbalsku karijeru u Proleteru, mogao bi da napravi veliki korak u svojoj trenerskoj karijeri i nakon PAOK i Makabija iz Tel Aviva preuzme Votford, prenose engleski mediji.

Ivić je uspešno vodio PAOK sa kojim je 2017. godine osvojio kup Grčke, veliki uspeh napravio je i sa Makabijem iz Tel Aviva, sa dve uzastopne osvojene titule lige, a njegovom timu pripao je i Superkup u sezoni za nama.

Ivić bi na klupi zamenio Hajdena Mulinsa koji je bio četvrti trener ove sezone što je vodio tim, ali uprkos čestim promenama na klupi Votford nije mogao da izbegne ispadanje u Čempionšip.

Igračku karijeru počeo je u Proleteru Zrenjanin pre nego što se pridružio Partizanu za koji je igrao 176 puta, između ostalog i u Ligi šampiona.

Prešao je u Borusiju Menhengladbah, AEK Atinu, Aris Solun i PAOK i završio igračku, a započeo trenersku karijeru, u početku sa igračima mlađim od 20 godina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track