KRISTIJANO SPREMA BOMBU: Ronaldo želi da napusti Juventus! Ide mu se u OVAJ klub
Foto: EPA/ANDREA DI MARCO

jedan detalj kvari sve

KRISTIJANO SPREMA BOMBU: Ronaldo želi da napusti Juventus! Ide mu se u OVAJ klub

Fudbal -

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo je zimus želeo da pređe u PSŽ, objavio je ugledni "Frans fudbal".

List navodi da Portugalac nije bio srećan u Juventusu u tom periodu, i da je hteo u tim sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom.

List donosi i priču sa jedne večere u oktobru u prohladnom Torinu, odmah nakon pobede Juventusa nad Lokomotivom iz Moskve od 2:1. Tu su tada sedeli Ronaldo, gazda Juventusa Andrea Anjeli, sportski direktor Pavel Nedved, i golman Đanluiđi Bufon, kao i agent Portugalca Žorž Mendeš, koji važi za jednog od najmoćnijih na svetu i čiji je klijent upravo Ronaldo.

Iako je Juve pobedio, prikazao je veoma lošu igru i Ronaldovu frustraciju nije moglo da prikrije ni skupoceno crveno vino i vrhunsko jelo. Obukao se skroz u crno i nije progovorio ni reč. Navodno je već tada razmišljao o sledećoj destinaciji, gde bi mogao da nastavi karijeru i gde bi njegove performanse bile prikazane u najboljem mogućem svetlu.

Međutim, kada je počela pandemija, sve je propalo, budući da "sveci" nisu mogli da mu ponude uslove kao ranije. Francuzi tvrde da će Ronaldo sigurno još jednu godinu ostati član Juventusa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track