RONALDO SE OGLASIO POSLE KRAHA U LIGI ŠAMPIONA: Portugalac vrlo oštar posle poraza od Liona
Foto: AP/Antonio Calanni

NEĆE DA ĆUTI

RONALDO SE OGLASIO POSLE KRAHA U LIGI ŠAMPIONA: Portugalac vrlo oštar posle poraza od Liona

Fudbal -

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo nezadovoljan je zbog prerane eliminacije od Liona u osmini finaala Lige šampiona, što je jasno i iz Instagram objave, u kojoj se ne pominje otpušteni trener Mauricio Sari.

- Sezona je gotova, možda kasnije nego obično, ali mnogo ranije nego što smo očekivali. Sada je vreme za preispitivanje, za analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način da napredujemo - rekao je Ronaldo.

- Veliki klub kakav je Juventus, mora uvek da razmišlja kao najbolji na svetu, radi kao najbolji na svetu, da bismo mogli sebe da nazovemo najboljim i najvećim klubom na svetu. Osvajanje Serije A još jednom, u ovako teškoj godini, čini nas sve ponosnim. Lično, 37 golova za Juventus i 11 za Portugaliju su nešto što me sa budućnošću suočava sa novim ambicijama i željom da budem sve bolji i bolji. Ali fanovi žele više od nas, očekuju više od nas i mi moramo da uzvratimo, moramo da živimo sa najvišim očekivanjima. Možda nam ovaj kratki odmor omogući da napravimo najbolje odluke za budućnost i da se vratimo jači i posvećeniji više nego ikada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track