MESI JE SA PRAVOM LJUT: Barsa "POKLONILA" SUAREZA Atletiku! Kakav DEBI Urugvajca, dva gola i asistencija za 20 minuta! VIDEO
Foto: Printskrin

zablistao u startu

MESI JE SA PRAVOM LJUT: Barsa "POKLONILA" SUAREZA Atletiku! Kakav DEBI Urugvajca, dva gola i asistencija za 20 minuta! VIDEO

Fudbal -

Luis Suarez je na impresivan način otpočeo novo poglavlje u karijeri,

Urugvajac je za samo 20 minuta na debiju za Atletiko Madrid protiv Granade postigao dva gola i imao asistenciju u pobedi od 6:1.

Sad je tek jasno da nije slučajno što je Lionel Mesi pobesneo na upravu Barselone koja je dopustila da strelac 21 gola u prošloj sezoni za samo šest miliona evra pređe u tabor jednog od najvećih rivala iz Španije, madridski Atletiko.

"Nije to loše", našalili su se u Atletiku posle ovakvog debija, u kome je sjajni golgeter ušao u igru umesto Košte u 70. minutu, stotinak sekundi kasnije asistirao Ljorenteu, a onda i sam dao golove, u 85. i trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Luis Suarez je na 283 utakmice za Barselonu dao 198 golova i sa njom osvojio čak 13 trofeja.

Ronald Kuman novi trener Barselone očigledno ne ceni previše Urugvajca pa mu je rekao po dolasku u klub da ne računa na njegove usluge i da je slobodan u izboru nove sredine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track