DIJEGO, MORAM DA TI KAŽEM NEŠTO, OVO JE NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU: Oproštaj od legende tera suze na oči! KAMEN BI ZAPLAKAO (VIDEO)
Foto: Profimedia

zbogom, majstore

DIJEGO, MORAM DA TI KAŽEM NEŠTO, OVO JE NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU: Oproštaj od legende tera suze na oči! KAMEN BI ZAPLAKAO (VIDEO)

Fudbal -

Na društvenim mrežama pojavio se video posvećen pokojnom Dijegu Armandu Maradoni, video koji topi i najtvrđa srca.

Uz snimke legendarnog čarobnjaka čuje se glas naratora, koji, pa čak iako ne razumete jezik na kojem govori, jednostavno tera suze na oči.

foto: Printskrin/Youtube

- Dijego, moram da ti kažem nešto. Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Prošao sam sve i svašta, ali nikad ništa slično ovome. Hteo sam da objavim vest, ali baš kao ti, ni ja nisam mogao - počinje oproštaj od EL Pibea čovek čiji je video objabljen na twitter profilu Seleccion Argetnina.

foto: Printskrin/Youtube

- Ne mogu da govorim, ne mogu da jedem, ne verujem da je to istina. Kao da je otišao neko iz moje porodice, kao da je otišao deo svake porodice u Argentini. Oni koji nisu rođeni ovde, teško će to razumeti. Ako im nikada nije svirana naša himna, ako nisu morali da "skupe" noge, ako nisu morali da daju najbolji gol u istoriji da bi kompletirali glupi rat!

foto: Printskrin/Youtube

Za kraj je ostavljena poruka koja zaista odzvanja...

- Da, Dijego, možda zvuči preterano, ali ovo je jedan od najgorih dana u mom životu- Zahvaljujuži tebi doživeo sam najlepše, narjomantičnije, najčarobnije, najsrećnije i najupečatljivije dane. Dijego, ja sam Argentinac i danas osdećam potrebu da budem blizu drugog Argentinca samo da mi ti ne bi nedostajao toliko mnogo.

Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle dva uzastopna poraza večeras (18.30) ide na teško gostovanje Lesteru. Kvota na keca je 1,55, a na kombinazziju 1&3+ 2,25.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track