NOVI PAZAR VODI NOVINARE U KRUŠEVAC! Utakmica pod LUPOM: Stiglo UPOZORENJE o nefudbalskim radnjama, ZAHTEVAJU regularne uslove!
Foto: Printscreen YT

saopštenje

NOVI PAZAR VODI NOVINARE U KRUŠEVAC! Utakmica pod LUPOM: Stiglo UPOZORENJE o nefudbalskim radnjama, ZAHTEVAJU regularne uslove!

Fudbal -

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se saopštenjem i pozvao sve, a posebno kolege iz Napretka, da učine sve kako bi predstojeći duel dva tima u Superligi prošao u fer i sportskoj borbi.

Iz Pazara su reagovali nakon nekih medijskih spekulacija i poruka na društvenim mrežama, jer će meč suditi Danilo Grujić, posebno jer nisu bili zadovoljni njegovom arbitražom u finišu prošle sezone u Prvoj ligi na gostovanju Bačkoj.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

"Od brojnih ljudi iz fudbala, među kojima je i veliki broj naših iskrenih prijatelja, stigla su upozorenja da bi utakmica mogla da se odluči mimo fudbalskih poteza.

Iznenađeni jesmo i baš iz tih razloga preduzimamo na vreme mere koje su u našim moćima, da bi izbegli dodatna iznenađenja bilo koje vrste. Na utakmicu sa Napretkom šaljemo našu novinarsku ekipu, tako da će kamerom biti zabeležen svaki detalj utakmice. To je ono što mi možemo da uradimo.

Dovoljno je postojanje sumnje, pa da se na ovu utakmicu obrati posebna pažnja. Vidan je napredak u sudijskoj organizaciji u poslednjih godinu dana i baš iz tog razloga očekujemo da se na vreme preduprede eventualne loše pojedinačne namere. U najavi ovo je duel dva ravnopravna rivala, to bi i trebalo da ostane.

"Pobeda kao i u svim prethodnim mečevima je naš cilj. Da bi do nje došli potrebni su nam regularni uslovi, što bi sudijska organizacija dodatnom kontrolom utakmice trebalo i mogla da nam obezbedi", zaključuje se u saopštenju Novog Pazara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track