SUNOVRAT TOBDŽIJA SE NASTAVLJA: Sautempton igrao nerešeno s Arsenalom! Everton bolji od Lestera, nova pobeda Lidsa
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

SUNOVRAT TOBDŽIJA SE NASTAVLJA: Sautempton igrao nerešeno s Arsenalom! Everton bolji od Lestera, nova pobeda Lidsa

Fudbal -

Fudbaleri Arsenala i Sautemptona odigrali su večeras u Londonu nerešeno 1:1, u utakmici 13. kola Premijer lige.Povela je ekipa Sautemptona u 18. minutu kada je strelac gola bio bivši igrač Arsenala Tio Volkot.

Konačan rezultat meča postavio je Pjer Emerik Obamejang golom u 52. minutu, što je njegov prvi pogodak nakon 1. novembra i meča protiv Mančester junajteda.

Igrač Arsenala Gabrijel dobio je dva žuta kartona u periodu od 58. do 63. minuta, pa je domaća ekipa do kraja meča igrala sa igračem manje.

Sautempton se nalazi na četvrtom mestu Premijer lige sa 24 boda, dok je Arsenal na 15. mestu sa 14 bodova.

Fudbaleri Evertona pobedili su na gostujućem terenu Lester sa 2:0.

Everton je poveo golom Rišarlisona u 21. minutu, a drugi gol na meču je postigao Mejson Holgejt u 72. minutu.

Ovom pobedom Everton se popeo na peto mesto Premijer lige sa 23 boda, dok je Lester ostao treći sa bodom više od ekipe iz Liverpula, ali i utakmicom više.

Fudbaleri Lidsa pobedili su na svom terenu Njukasl sa 5:2.

Prvi gol na meču postigao je igrač Njukasla Džef Hendrik u 26. minutu, a u nastavku Lids je preokrenuo golovima Patrika Bamforda u 35. i Rodriga u 61. minutu.

Golom Kirana Klarka u 65. minutu Njukasl je izjednačio, a do kraja Lids je uspeo da dodje do ubedljive pobede golovima, Stjuarta Dalasa u 78, Ezdžana Alioskog u 85. i Džeka Harisona u 88. minutu meča.

Na tabeli Premijer lige, obe ekipe imaju po 17 bodova, Lids se nalazi na 13. mestu, a Njukasl na 14, s tim što crno-beli imaju utakmicu manje.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track