BUDUĆNOST SRPSKOG FUDBALA: Katanić i Vukojević upotpunili generaciju o kojoj se priča!
Foto: FK Crvena Zvezda

TALENTI

BUDUĆNOST SRPSKOG FUDBALA: Katanić i Vukojević upotpunili generaciju o kojoj se priča!

Fudbal -

Nakon što je jedan od najtalentovanijih pionira Partizana - Veljko Vukojevic zadužio opremu crveno-belih, čelnici Omladinske škole našeg najtrofejnijeg kluba, uspeli su i da završe transfer Mihajla Katanića, standardnog pionirskog reprezentativca i momka kome se predvida sjajna fudbalska karijera.

Prvi tim Crvene zvezde otvorio je prolećni deo sezone na pravi način, pobedom nad Novim Pazarom rezultatom 3:1. Isto se oćekuje i od mladih selekcija, a Dragan Mladenović i Nikola Jelić su tokom zime uradili najveci posao što se tiče pionirske selekcije, pa se u Crvenoj zvezdi zaista skupila reprezentacija u malom. Posle Stefana Antonijevića i Andreja Petrovića (obojica iz kraljevackog Apolona) koji su zadužili opremu crveno-belih, to su učinili i pomenuti Veljko Vukojević (Partizan) i Miloš Bakić (Voždovac).

Ipak, čini se da je Crvena zvezda najvažniji posao uradila dovođenjem sjajnog driblera Mihajla Katanića, dečaka rođenog u Novom Sadu, koji je prethodne polusezone nastupao za Čukarički.

Vezni fudbaler prepoznatljiv po fudbalskoj kreativnosti u kojem već sad mnogi vide budućeg Kataija upotpunio je ekipu čiju okosnicu cine Luka Đordević, Dušan Žagar, Teodor Ilić, Pavle Radojković, David Đurić, te je jasno da su crveno-beli zaista skupili reprezentaciju u malom i da će se o generaciji 2006. tek govoriti.

Kurir sport / M. B

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track