SPREMNI SMO ZA NOVE IZAZOVE U BORBI ZA OPSTANAK: Napredak u susret gostovanju Radniku u Surdulici!
Foto: Starsport

konferencija

SPREMNI SMO ZA NOVE IZAZOVE U BORBI ZA OPSTANAK: Napredak u susret gostovanju Radniku u Surdulici!

Fudbal -

Na konferenciji za novinare, u Press centru, na stadionu ”Mladost”, o sutrašnjoj utakmici sa Radnikom u Surdulici govorio je Milan Đuričić Đumi, šef Stručnog štaba kruševačkih crveno belih.

- Ukoliko želimo opstanak u elitnom društvu, u Super ligi Srbije, moramo igrati na rezultat, na bodove i na golove, pa smo zato opterećeni svakom utakmicom u borbi za opstanak. Svaka utakmica nam je bitna, pa ćemo sve učiniti da se vratimo neporaženi. Idealno bi bilo da pobedimo, i bod bi nam odgovarao, a ne bilo tragedija i da izgubimo. Na tim utakmicama u Surdulici domaćin često pobeđuje, kaže kormilar kruševačkog fudbalskog posrnulog broda.

Prema Đumijevim rečima, utakmica u nedelju sa Inđijom za Napredak je presudna, jer se sastaju direktni konkurenti u borbi za superligaški opstanak.

- Teren u Surdulici je pod snegom, pa će biti vrlo teško kontrolisati loptu, pa samim tim i protivnika. Biće to jedna rovovska borba, pa ćemo napraviti tim koji će ratnički izaći na tu utakmicu. Igrači će dati svoj maksimum, jer znaju da uspeh dolazi posle velikog rada na treninzima i zalaganjem na terenu. Mi svi u Klubu verujemo u sebe i svoje snage i nadamo se da će Napredak najesen biti deo srpske fudbalske elite, obećava Đuričić.

Poraz od Partizana u Beogradu (0:3) i remi na domaćem terenu protiv Javora iz Ivanjice (1:1), je mršav bilans čarapana u nastavku prvenstva.

Utakmica Radnik – Napredak igra se sutra na Gradskom stadionu u Surdulici sa početkom u 16 sati.

Ž. M.

Foto: FK Napredak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track