NEMA PREDAJE! Stanković pred revanš sa Milanom: Neupitna je razlika u kvalitetu i oni su i dalje favoriti
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

LIGA EVROPE

NEMA PREDAJE! Stanković pred revanš sa Milanom: Neupitna je razlika u kvalitetu i oni su i dalje favoriti

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je razlika u kvalitetu izmedju njegove ekipe i Milana neupitna, ali da se crveno-beli neće predavati u predstojećoj revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

"Neupitna je razlika u kvalitetu i Milan je i dalje favorit, ali nećemo se predavati do kraja. Srećan sam i ponosan na sve što radimo. Zasluženo smo osvojili bod u prvoj utakmici. Tačno je da smo postigli gol u nadoknadi vremena, ali bili smo hrabri i verovali smo do samog kraja. Video sam da su moji igrači izašli na teren spremni za borbu, kao što volim", rekao je Stanković za Korijere delo Sport.

"Da mi je neko pre godinu dana rekao da će ovo da se dogodi, ne bih verovao, ali evo nas, igramo nokaut fazu Lige Evropa posle osvojene titule na klupi kluba u kome sam odrastao", dodao je nekadašnji kapiten Zvezde.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 21 sat na San Siru protiv Milana, revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je nerešeno 2:2.

"Posle utakmice u Beogradu sam zagrlio Zlatana Ibrahimovića i nadam se da ću isto uraditi i u Milanu. On je broj jedan i mnogo ga poštujem kao osobu i fudbalera. Tokom godina je pokazao da je vodja i uprkos godinama, on potvrdjuje da je njegovo prisustvo na terenu i dalje važno", naveo je Stanković.

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde pošto je jedna osoba, koja je sedela u loži na stadionu "Rajko Mitić", vredjala Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.

Nekadašnji fudbaler Intera govorio je i o nedavnom Derbiju dela Madonina, u kome je Milan izgubio sa 0:3.

"Inter je igrao veoma dobro, a sada, kako kažu u Srbiji, drže sudbinu u svojim nogama. U ekipi se vidi uticaj trenera Antonija Kontea, čoveka koji nikada ne odustaje. On je sjajan trener, mnogo ga volim jer je poboljšao grupu. Inter je organizovan i uvek zna šta treba da radi. Nadam se skudetu, svim srcem se nadam da će ga Inter osvojiti", naveo je Stanković.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track