HALO, ARSEN VENGER OVDE! Srpski odbojkaš Konstantin Čupković za Kurir: Šokirao sam se kada me je pozvao legendarni trener!
Foto: Viber

kakav video poziv

HALO, ARSEN VENGER OVDE! Srpski odbojkaš Konstantin Čupković za Kurir: Šokirao sam se kada me je pozvao legendarni trener!

Fudbal -

Na pomen Konstantina Čupkovića obično su u pitanju odbojkaške teme. Razumljivo, naravno, s obzirom na njegove uspehe u klubovima i reprezentaciji Srbije. Međutim, povod za ovaj razgovor s njim je drugi - fudbalski!

Čupković je veliki fan Arsenala, a pre neki dan se čak i čuo s legendarnim Arsenom Vengerom! A sad - naš odbojkaš otkriva otkud on na video-pozivu sa slavnim francuskim stručnjakom i o čemu su uopšte razgovarali.

Konstantin Čupković, Arsen Venger
foto: Viber

"Moji prijatelji su boravili u Kataru, gde se igrom slučaja našao i gospodin Venger. On je tu boravio kao predstavnik FIFA. Sreli su ga u jednom hotelu, porazgovarali s njim i rekli mu za mene, da sam veliki fan Arsenala, upoznali ga s mojom odbojkaškom karijerom", počeo je razgovor Čupković za Kurir.

Sutradan je usledio video-poziv iznenađenja legendarnog Vengera.

"Bio sam u čudu, u šoku, nisam verovao. Upitao sam ga da li je to pravi Arsen Venger, a on mi je rekao: `Da, jedan jedini`. Ispričao sam mu da sam u Kini, gde se pripremam za start kineskog prvenstva. S obzirom na njegovu veličinu, pričati s nekim tako na prvu loptu je i više nego prijatno iskustvo", nastavio je razgovor Konstantin za Kurir.

Lična karta

Konstantin Čupković
foto: Marina Lopičić

Ime: Konstantin Čupković Rođen: 2. januar 1987, Virovitica Karijera: Mladi radnik, Vojvodina, Radnički Kragujevac, Budvanska rivijera, Roma, Al Rajan, Belšatov, Peruđa, Tranmer, Turs, Olimpijakos, Mladi radnik, Turs. Uspesi: titula prvaka Evrope i sveta sa Skra Belhatovom 2011. i 2012.

Venger je naveo da prati naš fudbal, da očekuje bolje rezultate srpske fudbalske reprezentacije, a otkrio je i da je ljubitelj odbojke.

"Najveći utisak na mene je ostavila činjenica da Venger dosta zna o Srbiji, o našoj istoriji i da je sklon francusko-srpskom prijateljstvu" istakao je naš odbojkaš.

Venger čestitao Piksiju mesto selektora Srbije

Arsen Venger, Dragan Stojković Piksi
foto: Reuter

Arsen Venger je više puta iskazao lepe reči na račun Srbije. Poznato je da je veliki prijatelj s Draganom Stojkovićem, kojeg je trenirao u Nagoji, a upravo prvu čestitku za preuzimanje mesta selektora Srbije Piksi je dobio od Vengera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track