PODELILI VIŠE OD STO FUDBALSKIH LOPTI: Podrška FS Loznica klubovima! FOTO
Foto: T. Ilić

PODELILI VIŠE OD STO FUDBALSKIH LOPTI: Podrška FS Loznica klubovima! FOTO

Fudbal -

LOZNICA – Fudbalski savez Loznice organizovao je danas (26.2) u sali Skupštine grada podelu fudbalskih lopti ovdašnjih klubovima nastavljajući tako praksu započetu pre dve godine. Prema rečima Milutina Baštovanovića, predsednik FS Loznica, oni su pre dve godine takođe klubovima poklanjali fudbalske lopte, prošle su osim lopti povodom četiri i po decenije postojanja saveza delili i sportsku opremu, a sada ponovo daju lopte.

- Kupili smo novcem, koji smo sačuvali donaćinskim radom, po tri fudbalske lopte marke ‘’adidas’’za svih 36 klubova. Sa ovakvim akcijama ćemo nastaviti i ubuduće jer znamo da klubovima nije lako, pogotovo ne sada u vreme epidemije kovida. FS Loznica će im pomagati koliko bude mogao i u narednom periodu – kazao je Baštovanović uoči uručenja lopti.

Loznica, lopte
foto: T. Ilić

Gradski menadžer Dejan Stalović kaže da grad pozdravlja ovakvu akciju FS Loznica i ističe da je Loznica grad sporta koji razvoju sporta i pomoći klubovima oduvek poklanja posebnu pažnju. Prema njegovim rečima pre osam godina grad je za sport izdvajao 17, a ove godine je to iznos od sto miliona dinara.

- Loznički sport sigurno čekuju dobri dani. Radovi na izgradnji fudbalskog stadiona po UEFA 4 standardima na Lagatoru počinju ovih dana, za atletski stadion u toku je izrada projekta, planiramo i gradnju zatvorenog kupališta. Očekujemo dodatnu ekspanziju sporta tokom predstojećih godina, ali i da takvu sportsku infrastrukturu prate dobri rezultati naših klubova. Lokalna samouprava pomaže trenutno oko 70 sportskih udruženja, a raduje što se osnivaju i nova – kazao je on predstavnicima klubova koji su dobili ukupno 108 novih ‘’bubamara’’.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track