Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Partizan 1,28, Mančester Siti 1,62, Sosijedad 1,57, Marselj 1,27!
Foto: epa

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: Partizan 1,28, Mančester Siti 1,62, Sosijedad 1,57, Marselj 1,27!

Fudbal -

Nigde na planeti nećete pronaći veće

Poklon koeficijenti u punom sjaju!

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove nedelje izdvojila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru šampionata Srbije, Engleske, Španije i Kupa Francuske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta četiri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - ovog vikenda biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

RAD - PARTIZAN (NEDELJA, 17.05), DVOJKA 1,28

Partizan je u fenomenalnoj formi. Nastavio je tamo gde je stao krajem jesenjeg dela sezone i stigao do 13 vezanih prvenstvenih pobeda, pomoću kojih se usamio na drugom mestu i vreba potencijalne kikseve lidera Crvene zvezde kako bi finiš sezone učinio zanimljivijim. Naredni rival je Rad, koji igra toplo-hladno, ali sa crno-belima nema rešenja skoro celih 18 godina. Od 2003. Građevinari su u svim takmičenjima 31 put odmerili snage sa Partizanom i doživeli 27 poraza, dok je četiri puta bilo nerešeno. Poslednjih 10 duela okončani su slavljem Parnog valjka.

MANČESTER SITI - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 17.30), KEC 1,62

Mančester Siti drži čelno mesto u Premijer ligi, zahvaljujući neverovatnoj seriji pobeda, a istu bi da nastave danas u gradskom derbiju protiv Mančester Junajteda, koji je usled jučerašnjeg slavlja Lestera pao na treće mesto. Dva Mančestera susrela su se već u ovoj godini u okviru Liga kupa, a slavio je Siti golovima Stonsa i Fernandinja sa 2:0 na Old Trafordu. Svima je jasno da Građani melju redom prema ka sedmoj kruni, a u tome su ipak gosti najbolja ekipa u istoriji sa 20 titula. Siti je nanizao 21 pobedu u svim takmičenjima, od čega je 15 u prvenstvu, a ono što može da uteši Crvene đavole je podatak da su ove sezone neporaženi u gostima. Od 14 duela na strani slavili su na njih osam, a u šest su remizirali.

SOSIJEDAD - LEVANTE (NEDELJA, 18.30), KEC 1,57

Maher za remije stiže u San Sebastijan, a Sosijedad sigurno ne razmišlja da podeli plen. Domaćin je jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, stacioniran je na petoj poziciji na tabeli i veruje da bi mogao da iskoristi kikseve Sevilje i preotme joj mesto u Ligi šampiona. Sastav sa Anoete završio je evropsku misiju ispadanjem od Mančester Junajteda u Ligi Evrope, pa sada može u potpunosti da se koncentriše na Primeru. Sa druge strane, Levante je eliminisan iz polufinala Kupa kralja pre tri dana i možda je taj neuspeh ostavio traga na goste.

KANET RUSIJON - MARSELJ (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 1,27

U kakvoj god da je situaciji, a priznaćete da je u Marselju uvek prisutno bure baruta, prolaz u osminu finala Kupa Francuske ne bi smeo da se dovede u pitanje. Olimpik večeras gostuje Kanet Rusijonu, za kojeg verovatno mnogi nisu ni čuli, i to s pravom, jer ovaj tim je četvrtoligaš i nimalo mu dobro ne ide ove sezone u prvenstvu. Nema dileme da će novi trener Horhe Sampaoli da promeša karte i odmori najbolje igrače, mada bi i sa drugim timom Marselj morao da pobedi.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track