IMALA JE SAMO 17 GODINA KADA JE UPOZNALA MATIĆA Osvojila ga je dok je bio NIKO I NIŠTA, danas imaju troje dece i uživaju u luksuzu
Foto: Printsceen/Instagram

PRELEPA ALEKSANDRA

IMALA JE SAMO 17 GODINA KADA JE UPOZNALA MATIĆA Osvojila ga je dok je bio NIKO I NIŠTA, danas imaju troje dece i uživaju u luksuzu

Fudbal -

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić u Engleskoj već godinama važi za fudbalera sa najlepšom suprugom.

As Mančester junajteda je već deset godina u srećnom braku sa prelepom Ubljankom Aleksandrom.

Njih dvoje su se upoznali sada već davne 2009. godine, kada je zgodna Aleksandra imala samo 17 godina.

Sreli su se slučajno na Ubu i odmah su sevnule varnice. Nemanja je tada bio anoniman fudbaler koji je igrao za slovačke Košice.

"Naravno, nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka", otkrila je Aleksandra u jednom intervjuu.

Nemanja i Aleksandra su posle jednogodišnje veze odlučili da stanu na ludi kamen, a u venčanje su organizovali u Londonu.

Aleksandra je rodila Nemanji sina Filipa, tri godine kasnije i ćerkicu Teu, a 2019. na svet je došla i naslednica Anika.

Danas srećno žive u okolini Mančestera sa troje predivne dece. Kako je fudbaler nekoliko puta do sada izjavljivao, najveća podrška. On je isto toliko puta istakao i da mu je porodica mnogo važna:

"Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i ćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek", rekao je Nemanja u jednom intervjuu.

Aleksandra često ističe da Nemanju slava nije promenila.

"Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je ostao onaj stari, čvrsto na zemlji. Njegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum Mile Džepina".

Ova zgodna Ubljanka je izuzetno posvećena majka i najveća podrška svom suprugu u životu i karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track