NAJPRAVEDNIJI ISHOD – NEREŠENO: Metalac i Napredak remizirali u Gornjem Milanovcu!
Foto: FK Napredak

NAJPRAVEDNIJI ISHOD – NEREŠENO: Metalac i Napredak remizirali u Gornjem Milanovcu!

Fudbal -

U premijernim meču 28. kola Linglong Super lige Srbije Metalac i Napredak su odigrali u Gornjem Milanivcu bez pobednika – nerešeno 2: 2.

Domaćin je poveo već u 7. minutu preko Ljubiše Pecelja, posle njegovog odličnog prodora i prelepog pogotka sa distance. Gosti su se brzi vratili u meč, jer je debitant Nenad Ivanić poravnao već u 11. minutu. Do kraja poluvremena vođena je ravnopravna borba na sredini terena i bez prevelikih uzbuđenja.

U drugom poluvremenu domaćin je krenuo ofanzivnije, a čarapani su bili prinuđeni da se brane, što je rezultiralo i većim posedom lopte od strane domaćina – 61: 39. Uzbuđenja je bilo znatno više pred oba gola. Prvo je Saša Marjanović iz izgledne prilike pogodio stativu, a zatim je Milan Spremo iz slobodnog udarca doveo Kruševljane u voćstvo (1: 2) u 85. minutu.

Domaćin je odmah uzvratio i već u narednom minutu izjednačio, preko Stefana Cvetkovića, što je bio i konačni rezultat utakmice (2:2). Sve u svemu – egal, što je jasno istakao i treneo gostiju Milan Đuričić. – Ostojić je odlično branio, imali smo šanse i za pobedu, ali i domaćin je mogao da osvoji ceo plen. Žarko Lazetić je rekao da je njegov tim bio dominantniji u drugom poluvremenu. – Bila je to prava muška utakmica, pa se konačni ishod nije znao do samog kraja, istakao je trener Metalca.

Odlično je sudio Nenad Minaković, a može se reći i da nije imao mnogo problema , jer je sve bilo korektno i u granicama fer pleja. Jovan Vlalukin je izašao sa terena zbog povrede, a verovatno će se brzo oporaviti, jer predstoji i reprezentativa pauza.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track