HIT IZJAVA! NEJMAR ZAPUŠIO USTA ZVEZDI BAJERNA: Možeš da pevaš devojci ceo dan, ali onda neko dođe i odvede je za pet minuta!
Foto: Profimedia

kakva prozivka

HIT IZJAVA! NEJMAR ZAPUŠIO USTA ZVEZDI BAJERNA: Možeš da pevaš devojci ceo dan, ali onda neko dođe i odvede je za pet minuta!

Fudbal -

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su u četvrtfinalu eliminisali aktuelnog šampiona Bajern Minhen.

Odlučio je veći broj golova u gostima. PSŽ je u Minhenu slavio rezultatom 3:2, dok su Bavarci u revanšu pobedili sa 1:0.

Jedan od najzaslužnijih za plasman među četiri najbolje ekipe, Brazilac Nejmar, emotivno je proslavio veliki uspeh Parižana.

Zanimljivo, Nejmar je burno slavio uspeh ispred fudbalera Bajerna Džošue Kimiha, pa su mnogi to shvatili kao provokaciju Brazilca.

"Zabavno je jer nisam slavio da bih mu se podsmevao, već je bila proslava sa Leom (Paredesom). Sudbina je ta koja me je stavila blizu Kimiha" rekao je Nejmar podsećajući na izjavu veziste Bavaraca nakon prvog meča.

Naime, Kimih je posle poraza u Minhenu rekao da je ubeđen da će Bajern proći jer je bolji tim.

"Rekao je da je njihov tim bolji, da će pobediti. Bio je siguran da će se plasirati u polufinale. Ali ispalo je kao što je rekao, zar ne? Možete imati posed lopte, možete devojci pevati ceo dan, ali onda neko dođe i za pet minuta je odvede", poručio je Nejmar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track