VEROVALI ILI NE Mančester siti ima više Srba nego Engleza - čak četiri, a stiže i peti! Doduše, Pep još nije UPOZNAO NIJEDNOG!
Foto: Profimedia

FENOMEN

VEROVALI ILI NE Mančester siti ima više Srba nego Engleza - čak četiri, a stiže i peti! Doduše, Pep još nije UPOZNAO NIJEDNOG!

Fudbal -

Verovali ili ne - Andrija Radulović postaće peti "orao" koji će parafirati za ostrvskog giganta, pa čemu smo stigli čak i igrače iz njihove matične zemlje

Mančester siti u svom sastavu ima četiri fudbalera rođena u Engleskoj, a uskoro će broj igrača iz Srbije u redovima "građana" prešišati tu brojku! Andrija Radulović postaće peti Srbin koji će biti pod ugovorom s ostrvskim gigantom!

Andrija Radulović
foto: @starsport

Svuda pođ, i u Mančester siti dođi. Veza između poznatog kluba i ovdašnjih bisera fudbala postaje sve jača. Posle Luke i Ivana Ilića, Slobodana Tedića i Filipa Stevanović, kolonija Srba na Etihadu postaje brojnija za Andriju Radulovića. Engleski San pisao je za vikend da se ovaj posao nalazi pred realizacijom.

Jedna strana medalje su ti ugovori s najmoćnijim timom današnjice, a druga kako stoje stvari u realnosti. Mladi srpski fudbaleri videli su stadion Etihad samo na slikanju prilikom potpisivanja ugovora! Pepa Gvardiolu još nisu ni upoznali! Posle parafiranja odlaze na pozajmice i zasad se niko nije vratio u Mančester. Finansijski top potez, ali za karijeru? Čini se ne baš najbolji izbor.

Kada se pogleda roster "građana", u timu imaju samo četiri igrača rođena u Engleskoj! Uz njih je domaći i Rahim Sterling, ali on dolazi s Jamajke. Apsurdno zvuči podatak da će po potpisu Radulovića imati više Srba nego Engleza...

Srpski "građani"

Ivan Ilić

ugovor sa Sitijem do: juna 2022.

pozajmljen: Verona

transfer vredan: 2.500.000 E

Luka Ilić

ugovor sa Sitijem do: juna 2022.

pozajmljen: Tvente

transfer vredan: 2.500.000 E

Slobodan Tedić

ugovor sa Sitijem do: juna 2024.

pozajmljen: Cvole

transfer vredan: 3.000.000 E

Filip Stevanović

ugovor sa Sitijem do: juna 2025.

pozajmljen: Partizanu

transfer vredan: 8.000.000 E

Andrija Radulović

trenutni klub: C. zvezda

vrednost: 1.300.000 E *

* cena po sajtu Transfermarkt

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track