DVE ŽENE OBELEŽILE SU MU ŽIVOT: Majka fudbalera Filipa Đorđevića je uhapšena, a o njegovoj supruzi se non stop piše! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

ONE SU MU NAJVAŽNIJE

DVE ŽENE OBELEŽILE SU MU ŽIVOT: Majka fudbalera Filipa Đorđevića je uhapšena, a o njegovoj supruzi se non stop piše! VIDEO

Fudbal -

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova prema nezvaničnim informacijama uhapšena je majka bivšeg fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića.

Ona je iza rešetaka završila zajedno sa još četiri osobe iz Beograda i Loznice zbog sumnje da su u saučesništvu izvršili krivična dela poreske utaje, zloupotrebe službenog položaja i zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Inače fudbaler Filip Đorđević često je u žiži medijske pažnje i zbog supruge, manekenke Jovane.Njih dvoje su u braku već 6 godina i imaju dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Jovana sada Đorđević, a ranije Švonja je 2012. godine na snimanju spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose.

Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Mediji pišu o njoj zbog provokativnih izdanja, za mnoge je ona najzgodnija žena fudbalera. Đorđevićeva se ne libi da na Instagram profilu podeli izazovna izdanja na kojima je maltene potpuno gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja