DIRLJIVA SCENA NA OPROŠTAJU! RAMOS SE POTPUNO SLOMIO: Legendarni kapiten nije mogao da zaustavi suze, nekoliko puta prekidao govor
Foto: Printskrin

emocije ga savladale

DIRLJIVA SCENA NA OPROŠTAJU! RAMOS SE POTPUNO SLOMIO: Legendarni kapiten nije mogao da zaustavi suze, nekoliko puta prekidao govor

Fudbal -

Proslavljeni kapiten Real Madrida Serhio Ramos zvanično je napustio klub u kome je proveo 16 nezaboravnih godina.

Iskusni defanzivac (35) je sa Madriđanima osvojio sve što se moglo osvojiti, odigrao je čak 671 meč i vodio je kraljevski klub do brojnih nacionalnih, evropskih i svetskih titula.

U trening kampu Valdebebasu Ramos se oprostio od voljenog kluba. Održao je dirljiv govor, koji je više puta morao da prekida jer su ga emocije savladale.

"Došao je taj trenutak, jedan od najtužnijih dana u mom životu... Došao je trenutak da kažem zbogom Real Madridu. Došao sam ovde tako što me je otac držao za ruku..." rekao je uplakani Ramos.

"Bilo je to predivno, jedinstveno životno razdoblje, ali sada se otvaraju nova poglavlja u mojoj karijeri. Želim još nekoliko godina da igram na visokom nivou i osvajam trofeje. Hvala vam puno svima, ovo nije zbogom, jer ću se opet vratiti", rekao je Španac.

Kada je završio svoj oproštajni govor predsednik kluba Florentino Perez mu je okaćio na rever počasnu značku kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track