HRVATI DOBILI OZBILJNE BATINE U VARŠAVI?! Širi se vest o brutalnom sukobu huligana: Poljaci servirali osvetu Dinamovcima!
Foto: Printskrin

obračun

HRVATI DOBILI OZBILJNE BATINE U VARŠAVI?! Širi se vest o brutalnom sukobu huligana: Poljaci servirali osvetu Dinamovcima!

Fudbal -

Huligani poljske Legije navodno su centru Varšave pretukli nekoliko navijača Dinama iz Zagreba.

U ponedeljak uveče 30-ak navijača je napalo četvoricu Hrvata, prenose hrvatski mediji pozivajući se na profile poljskih navijačkih grupa na društvenim mrežama.

Informacija je za sada nepotvrđena i nije poznato da li je reč o "Bed blu bojsima" ili su žrtve hrvatski državljani koji žive u Poljskoj.

Prvi meč između Dinama i Legije, koji je odigran na Maksimiru, imao je krvavu predigru u kojoj su deblji kraj izvukli huligani poljskog kluba. U tuči u zagrebačkom naselju Dubrava "Bed blu bojsi" su pretukli grupu poljskih navijača, pa pristalice Legije žele osvetu po svaku cenu.

Zabranjen je dolazak gostujućih navijača na revanš u Varšavi, međutim, očekuje se prisustvo oko 200 navijača zagrebačkog kluba.

Podsetimo, prvi meč između Dinama i Legije završen je rezultatom 1:1.

Hoće li doći do istorijskog dvomeča Zvezda - Dinamo Zagreb? Prvo Zvezda treba da u 19.00 prođe Šerif, a od 21.00 Dinamo gostuje Legiji posle zagrebačkih 1:1. Kvota na dvojku je 2,25, na iks 3,10, na keca 3,50, a na prolaz Dinama 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Legija - Dinamo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track