NISAM PRIVEDEN, POLICIJA JE BILA SUPER! Kosanović za Kurir objasnio šta se dogodilo
Foto: Starsport©

BRZI DEMANTi

NISAM PRIVEDEN, POLICIJA JE BILA SUPER! Kosanović za Kurir objasnio šta se dogodilo

Fudbal -

Iskusni srpski fudbalski trener Milorad Kosanović, demantovao je za Kurir da mu je određen pritvor u policijskoj stanici u Novom Sadu, ali je potvrdio da je bilo manjih problema zbog parkinga.

Sajt "021.rs" je naveo, a brojni srpski mediji potom preneli da je Kosanoviću određen pritvor do 24 sata i izlazak pred prekršajni sud.

Sedamdesetogodišnji stručnjak je prema rečima istog izvora priveden zbog verbalnog napada na inspektora koji je pisao kazne za nekoliko nepropisno parkiranih vozila.

Pozvali smo gospodina Kosanovića, a on je poručio da je sve u redu i da nije bilo većeg incidenta sa organima reda.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

- Nikakvih problema nisam imao, osim sa parking servisom. Ovde gde ja živim grade dve ogromne zgrade, a mi plaćamo parking za godinu dana unapred, pa je tu nastao problem. Sada to gledaju komunalne službe i parking servis, ali ostalo je sve u redu, nije mi određen pritvor, policija je bila super kao i inspekcijske službe - poručio je Kosanović za Kurir.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, ali i brojnih srpskih klubova poslednji angažman je imao u Radničkom iz Niša, klubu koji je napustio u februaru 2020. godine.

Osim trenerskog rada u Srbiji, Kosanović je vodio i kineske ekipe Vuhan, Dalan, Šanži, kao i Olimpiju iz Ljubljane.

Milorad Kosanović
foto: Starsport©

(Kurir sport/Aleksandar Knežević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track