PETAR KUNIĆ POTPISAO ZA ČARAPANE: Napredak doveo ofanzivca za jači napad
Foto: FK Napredak

transfer PIJACA

PETAR KUNIĆ POTPISAO ZA ČARAPANE: Napredak doveo ofanzivca za jači napad

Fudbal -

Napredak je doveo još jednog napadača.

Petar Kunić (28) potpisao je jednogodišnji ugovor i odmah se priključio saigračima. Nova akvizicija stiže iz Kazahstana, iz kluba Atirau. Ponikao je u banjalučkom Borcu, branio boje Radnika iz Bijeljine, Rudara iz Prijedora, Zrinjskog iz Mostara. Na inostranoj sceni, osim u Kazahstanu, igrao je u grčkoj AE Larisi.

Petar Kunić je bio član reprezentativnih selekcija Srbije U 17 i U 19, a nastupao je i za Mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

- Došao sam na poziv trenera Đuričića i prvi utisak je – oduševljenje. Stadion je odličan, atmosfera u svlačionici izvanredna, svi su me prijateljski dočekali. Prisustvovao sam utakmici sa Lučancima i bio impresioniran celokupnim ambijentom. Srećan sam i što sam video da ekipa poseduje pobednički mentalitet i karakter. Preokret je bio fantastičan, a gol kapitena Marjanovića, koji je iz prve šutnuo sa 60 metara – velemajstorski. Što se mene tiče, u punom sam trenažnom procesu, značiće mi dosta i pauza koja predstoji u šampionatu posle duela sa Vojvodinom, da se u potpunosti adaptiram i uklopim u tim - izjavio je, po potpisivanju ugovora, Petar Kunić, novi napadač Čarapana.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track