SUPRUGA DŽONA TERIJA PREKINULA ZAVET ĆUTANJA! Prošlo je 11 godina od čuvenog SEKS SKANDALA: Prelepa Toni progovorila o svemu!
Foto: Reuters

nakon pune decenije

SUPRUGA DŽONA TERIJA PREKINULA ZAVET ĆUTANJA! Prošlo je 11 godina od čuvenog SEKS SKANDALA: Prelepa Toni progovorila o svemu!

Fudbal -

Prošlo je 11 godina od čuvenog seks skandala jednog od najboljih engleskih defanzivaca svih vremena legendarnog kapitena Čelsija Džona Terija.

Međutim sjajni fudbaler imao je velikih mrlja izvan terena.

Poznati su bili njegovi problemi sa kockom, a kulminacija je usledila, krajem 2009, početkom 2010. godine je optužen da je spavao sa nevenčanom suprugom saigrača Vejna Bridža, Vanesom Peronsel.

Ona je to demantovala, kao i sam fudbaler, ali mu Bridž nije poverovao. U februaru 2010. godine je odbio da se rukuje sa njim kada je kao fudbaler Mančester sitija došao na "Stamford bridž".

Džon Teri, Vanesa Peronsel
foto: Fejsbuk

Inače, u javnost je tada izašla i informacija da je Toni Teri tešila Ebi Klensi, suprugu Pitera Krauča koji je u Madridu u avgustu 2010. godine prevario ženu.

"Toni je molila Ebi da pruži Piteru novu šansui da je to bila samo jedna noć. Rekla joj je da svi prave greške, da imaju uspone i padove i da treba da mu pruži priliku", otkrili su tada engleski mediji pozivajući se na izjavu neimenovanog prijatelja Toni Teri. Izgleda je poslušala pošto Ebi i Piter imaju četvoro dece.

A, posle svega što se dogodilo je Terijeva žena Toni prekinula "zavet ćutanja". Konačno je pričala o raznim temama.

"Džon i ja smo se upozanli kada smo bili tinejdžeri. Sećam se kako je sve izgledalo, rekao mi je da je fudbaler i tada su ga plaćali 48 funti nedeljno. Moram da priznam da nisam imala pojma da je fudbaler dok ga nisam videl na televiziji. Dolazio bi po mene u malom plavom 'Citroen Saksu'. Bio je to mnogo prostiji život", ispričala je Toni.

Toni nije želela previše da priča o aferi, ali je naglasila da mu veruje i da je to iza njih.

"Želeli smo da započnemo novo poglavlje. Maštali smo o trećem detetu, hteli smo još jednog dečaka i tada smo odlučili da se posvetimo tome.Bile su potrebne tri godine da zatrudnim. Išli smo na razne terapije kako bi uradili sve što možemo. Pamtim dobro razgovor sa Džonom u tom periodu. Rekla sam mu 'Ako ne budemo mogli da imamo dece, hoćeš li biti okej sa tim? Da li ćeš biti srećan?' Dobro je to prihvatio, rekao mi je da ćemo u tom slučaju biti samo nas dvoje i da ćemo se zabavljati lepo.", objasnila je Toni.

Srećom dobro se završilo, pa je u maju 2006. godine Toni rodila blizance - sina Džordžija i kćerku Samer Rouz.

"Džon je bio veoma romantičan, slao mi je stalno neke čestitke, ruže, bilo je veoma slatko. On je bio sa reprezetnacijom u Portugaliji kada sam shvatila da ću da se porodim ranije. Zvala sam ga u šest ujutru i rekla mu da bebe stižu. Otišao je direktno na aerodrom, ali nije mogao da nađe let. Pokušavala sam i ja od kuće i konačno smo uspeli. Dok je leteo ja sam se porodila. Čim sam bila u mogućnosti, odmah sam ga pozvala i rekla mu divne vesti. Počeo je da plače, jedan od putnika mu je dao maramicu, čuvam je i dan danas."

Toni kaže da je Džon divan otac i da mnogo vremena provodi sa decom.

"Mi smo mala, ali snažna porodica. Trudimo se da sve bude zabavno. Džon je divan otac. Stalno pravi neke nove igre za decu. Ako nije stoni tenis, onda namešta mrežu u dvorištu da igraju tenis, zaista voli da se igra sa njima, sada je njihov najbolji prijatelj", zaključila je Toni Teri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track