IZJAVA KOJA ĆE ZABRINUTI NAVIJAČE REALA Poketino tvrdi da Mbape ne ide sa Parka prinčeva: Kilijan je naš igrač, on je dar za ekipu
Foto: Profimedia

saga se nastavlja

IZJAVA KOJA ĆE ZABRINUTI NAVIJAČE REALA Poketino tvrdi da Mbape ne ide sa Parka prinčeva: Kilijan je naš igrač, on je dar za ekipu

Fudbal -

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino ubeđen je da će Kilijan Mbape ostati na "Parku prinčeva".

Argentinski fudbalski stručnjak je nakon pobede svog tima u Remsu (0:2) istakao da je jako srećan što je francuski as u njegovom timu.

"Kilijan je naš igrač. Znate da je fudbalska industrija puna glasina. Naš predsednik i sportski direktor bili su jasni. On je sa nama i veoma sam srećan. Mbape je jedan od najvažnijih igrača na svetu, dar za ekipu", rekao je Poketino.

Mnogi su smatrali da je zbog dolaska Lionela Mesija Francuz konačno prelomio da napusti klub i preseli se u Real Madrid, jer nije oduševljen što će igrati sa Argentincem. Međutim, Mbape je u subotu na svom Instagram profilu objavio fotografiju koja se nije dopala navijačima Reala.

Na njoj se vidi nasmejani Mbape kako razgovara sa Mesijem na treningu. Usledili su brojni komentari Realovih pristalica, koje se boje da je francuski as odustao od transfera.

Real je navodno u subotu dao ultimatum PSŽ-u da odgovori do kraja vikenda na poslednju ponudu, koja iznosi 180 miliona evra uz 10 miliona za bonuse.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track