REDSI UBEDLJIVI: Liverpul ubedljivo savladao Lids, meč obeležila teška povreda Eliota! VIDEO
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

REDSI UBEDLJIVI: Liverpul ubedljivo savladao Lids, meč obeležila teška povreda Eliota! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na gostujućem terenu Lids sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Premijer lige i priključili se vodećim ekipama na tabeli.

"Crveni" su poveli u 20. minutu golom Mohameda Salaha, koji je tako postigao 100. pogodak u Premijer ligi. Prednost je udvostručio Fabinjo u 50. minutu, a konačan rezultat postavio je Sadio Mane u drugom minutu nadoknade vremena.

Utakmicu je obeležila i teška povreda 18-godišnjeg fudbalera Liverpula Harvija Eliota, posle starta defanzivca Lidsa Paskala Strajka. Pored njih dvojice našao se i Salah, koji je video šta se dogodilo i odmah pozvao lekarsku ekipu na teren a zatim je rukama pokrio oči, jer se čini da je Eliotu slomljena noga.

Zbog cele situacije bio je potresen i Strajk, koga je tešio defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk. Fudbaler Lidsa je zbog tog starta dobio crveni karton.

Eliot je na nosilima iznet sa terena, uz aplauz navijača na Eland Roudu.

Liverpul sada ima tri pobede i remi, ukupno 10 bodova na trećem mestu na tabeli, koliko imaju i prvoplasirani Mančester junajted i drugoplasirani Čelsi.

Lids je pretrpeo drugi poraz, i dalje nema pobedu i zauzima 17. mesto na tabeli sa dva boda.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track