KLOP OTKRIO DETALJE JEZIVE POVREDE ELIOTA: Harvi je u bolnici, to su ogromni bolovi i veliki šok za njega! VIDEO
Foto: Starsport©

UŽAS

KLOP OTKRIO DETALJE JEZIVE POVREDE ELIOTA: Harvi je u bolnici, to su ogromni bolovi i veliki šok za njega! VIDEO

Fudbal -

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegov fudbaler Harvi Eliot ozbiljno povredjen u večerašnjoj utakmici protiv Lidsa, a da je njegova ekipa posle toga izgubila ritam, iako je ostvarila ubedljivu pobedu.

"Harvi Eliot je u bolnici, radi se o teškoj povredi skočnog zgloba. Činilo se da je iščašen, lekari su ga vratili. To su ogromni bolovi i veliki šok za njega, za nas i ne znamo ništa više. Moramo da čekamo", rekao je Klop za Bi-Bi-Si (BBC).

Liverpul je večeras na Eland Roudu pobedio Lids sa 3:0, a utakmicu je obeležila i teška povreda 18-godišnjeg Eliota, pole starta defanzivca Lidsa Paskala Strajka. Pored njih dvojice našao se i Salah, koji je video šta se dogodilo i odmah pozvao lekarsku ekipu na teren a zatim je rukama pokrio oči.

Harvi Eliot
foto: Profimedia

Strajk je isključen, a Klop je rekao da crveni karton nije važan.

"Nije me briga da li je crveni karton, to nije moja stvar. Povreda je ozbiljna za 18-godišnjeg dečaka. Crveni karton nije važan, za dve ili tri nedelje može da igra (Strajk), a Harvi neće moći", naveo je on.

"Igrali smo veoma dobro sve dok Harvi nije izašao, cela ekipa je bila u šoku i izgubila je ritam. To je normalno, ljudski. Igrali smo onoliko dobro koliko koliko možemo protiv Lidsa. Moraš da budeš spreman za jak tempo. Publika je bila tu, izbudljiva utakmica, a mi smo zasluženo pobedili", dodao je on.

Napadač Liverpula Mo Salah bio je večeras strelac i postigao 100. gol u Premijer ligi.

"Njegov rekord je lud. On je i dalje gladan i ne znam još koliko rekorda može da obori. Otkako je došao kod nas bio je savršen igrač, prvoklasan igrač", rekao je Klop za Skaj.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track