CRNO-BELI NE PUŠTAJU TRENERA! Partizan nudi Stanojeviću novi ugovor
Foto: Starsport©

zadovoljni

CRNO-BELI NE PUŠTAJU TRENERA! Partizan nudi Stanojeviću novi ugovor

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, mogao bi uskoro da produži ugovor sa klubom iz Humske.

Partizan će tokom naredne reprezentativne pauze u takmičenju Superlige Srbije ponuditi novi ugovor treneru Stanojeviću, kome važeća saradnja sa crno-belima ističe narednog leta, saznaje Telegraf.

Tim se pod vođstvom Stanojevića plasirao u Ligu konferencija kroz veoma teške kvalifikacije i u pomenutom takmičenju drži prvo mesto u grupi B sa šest bodove i bez primljenog gola u dva meča, sa realnim šansama da se domogne evropskog proleća, dok je u prvenstvu takođe na prvoj poziciji sa samo jednim remijem (i to protiv Crvene zvezde) u deset utakmica i gol razlikom 33:3.

Sve je to realan osnov da Stanojević, koji je inače dete Partizana, nastavi drugi mandat u svom klubu i posle leta 2022. godine, iako je na direktno pitanje jednog od navijača, sa uzdahom konstatovao da trenutno ne može da odgovori da li će ostati i po isteku važećeg ugovora.

Novac u Stanojevićevom slučaju niti je bitna, niti presudna stavka, jer posle rada u inostranstvu, mogao je mirne duše još pre dve godine da se "penzioniše" i uživa u plodovima svog rada. U ovom slučaju radi se o isključivo o emotivnoj, psihičkoj i svakoj drugoj "potrošnji", jer Partizan, koliko god svako želeo da radi makar dan u redovima velikana, naprosto "jede" čoveka i to najbolje znaju oni koji su ili bili ili su još uvek deo sistema i prošli to iskustvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track