PAKAO U MARSEJU, BILO SVEGA SEM GOLOVA! Utakmica prekidana više puta: Mesi besneo, PSŽ završio sa igračem manje!
Foto: Profimedia

derbi francuske

PAKAO U MARSEJU, BILO SVEGA SEM GOLOVA! Utakmica prekidana više puta: Mesi besneo, PSŽ završio sa igračem manje!

Fudbal -

U 57. minutu isključen fudbaler Parižana Hakimi, na "Velodromu" paklena atmosfera koja nije pomogla domaćinima da osvoje ceo plen

Veliki derbi Francuske, onaj najveći, između Olimpika iz Marseja i Pari Sen Žermena protekao je miroljubivo u rezultatskom smislu, jer nije bilo golova, ali je sve što se dešavalo u nedelju uveče na čuvenom "Velodromu" bilo više za neka dešavanja koja nemaju baš mnogo veze sa fudbalom. Atmosfera je kao i obično bila paklena.

Spektakularan ambijent koji su na početku priredile vatrene pristalice domaćeg tima brzo se pretvorio u pravi pravcati pakao po goste. Meč je već u 26. minutu bio prekinut jer gostujući igrači nisu uspevali da izvedu korner usled "plotuna" raznoraznih projektila sa tribine najvatrenijih navijača kluba iz luke sa juga Francuske.

Rivalitet ova dva kluba je najveći u zemlji Gala, a iako je poslednjih godina makar na domaćoj sceni dominantan klub iz Pariza, utakmice sa najljućim rivalom, pogotovo kada se igra u Marseju nisu nimalo lake, što se i sada potvrdilo.

U 57. minutu fudbaler gostiju Hakimi je isključen, ali domaćini iako brojčano nadmoćniji nisu uspeli da osvoje ceo plen. S obzirom na to šta se sve dešavalo u Marseju, najvažnije je da je utakmica uopšte privedena kraju i završena, ovaj put bez pobednika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track