FUDBALSKI ALBERT AJNŠTAJN ILI NEVIĐENI PREVARANT? Pogledajte nesvakidašnji potez poznatog fudbalera koji je PODELIO planetu VIDEO
Foto: Profimedia

Snašao se

FUDBALSKI ALBERT AJNŠTAJN ILI NEVIĐENI PREVARANT? Pogledajte nesvakidašnji potez poznatog fudbalera koji je PODELIO planetu VIDEO

Fudbal -

Narodna izreka "100 ljudi, 100 ćudi", može da se primeni u bilo kojoj sferi života, pa tako i fudbalu.

Dokaz za to dobijamo svakodnevno. Svaki fudbaler bi u određenoj situaciji reagovao na svoj način, a pitanje je ko bi postupio kao Iago Aspas, napadač Selte.

Aspas je legenda kluba i ove sezone je na 15 utakmica postigao šest golova uz jednu asistenciju, a potez koji je napravio nakon poslednjeg izazvao je polemiku na društvenim mrežama.

Aspas je bio strelac u 16. kolu u porazu od Valensije u 11. minutu, ali tokom proslave je osetio da je povređen. U trenutku se setio da ima već četiri žutih kartona, pa je svesno skinuo dres, kako bi dobio i peti karton, ujedno i utakmicu suspenziju koju može da iskoristi da se oporavi.

Situaciju možete da pogledate OVDE, na samom startu pregleda najzanimljivijih detalja sa utakmice.

- Ni Albert Ajnštajn nije dostigao ovaj nivo inteligencije - poručio je poznati novinar Zak Lovi

Međutim, nisu svi ljudi koji prate Lovija na društvenim mrežama oduševljeni onim što je Aspas uradio. Mnogi veruju da bi Španac trebalo da dobije suspenziju zbog "manipulisanja pravila", dok ima i onih koji smatraju da namerno dobijanje žutog kartona nije u duhu fer pleja, te da s razlogom fudbaleri ne rade takve stvari.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track