Janković: Igrači imaju ogromnu želju da odigraju dobro

Janković: Igrači imaju ogromnu želju da odigraju dobro

Fudbal -
Mediji u Srbiji preneli su da bi u Zvezdu mogli da dođu napadač Jagodine Ognjen Mudrinski ili centarfor Vojvodine Abubakar Oumaru, kao i odbrambeni igrač Rada Aleksandar Pantić

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković kazao je danas da njegovi igrači imaju "ogromnu želju" da odigraju dobro protiv Bordoa u revanš utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa, koja će se igrati u četvrtak u Francuskoj.

"Želja kod igrača da se odigra dobro je ogromna. Svima prija status koji su dobili posle prvog meča. Nisu pobedili, ali videli su šta znači igrati u Evropi", kazao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Prvi duel srpskog i francuskog tima, prošlog četvrtka u Beogradu, završen je bez golova.

"Uspeli smo u prvom meču da ne gubimo puno lopti na sredini terena, da prebacimo igru na krila i zadržimo Bordo na samo jednoj šansi za gol. To je neki putokaz kako bi trebalo da igramo u revanšu... Ne smemo da dozvolimo da oni imaju veću želju od nas za pobedu", istakao je trener crveno-belih.

Zbog žutih kartona Janković u revanšu neće moći da računa na vezistu Luku Milivojevića, dok je nastup odbrambenog igrača Milana Jovanovića još neizvestan zbog povrede.

"Ne baratamo velikim brojem igrača i svako odsustvo je problem. Nedostajaće nam Milivojević, to je činjenica, ali ne smemo da razmišljamo puno o tome... Jovanović je na intenzivnoj terapiji, ali još nije 100 odsto spreman", rekao je Janković.

Na pitanje novinara da li će do kraja letnjeg prelaznog roka (31. avgusta) Zvezda dovesti još neke igrače, Janković je kazao da će danas razgovarati o povratku veziste Marka Perovića i golmana Marka Dmitrovića u prvi tim.

"Rekao sam rukovodstvu kluba svoje ideje o pojačanjima, a nešto je postojalo i od pre, sa čime se ja slažem. Videćemo šta će biti... To su uglavnom imena koja su se prethodnih dana pojavljivala u javnosti", rekao je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track