FIORENTINA ODREDILA CENU ZA VLAHOVIĆA: Srpski fudbaler košta pravo bogatstvo!
Foto: EPA

transfer decenije

FIORENTINA ODREDILA CENU ZA VLAHOVIĆA: Srpski fudbaler košta pravo bogatstvo!

Fudbal -

Izvan Italije najuporniji u poteri za dragoceni potpis Srbina su engleski klubovi Totenhem, Arsenal, Mančester siti, kao i nemački i Bajern

Interes engleskog Totenhema za najboljeg strelca Serije A i napadača Fiorentine Dušana Vlahovića ima smisla, pišu britanski mediji, s obzirom na to da se Hari Kejn i dalje suočava s neizvesnom budućnošću u klubu iz severnog Londona. Osim toga, forma kapitana engleske reprezentacije bila je predmet velike zabrinutosti za navijače i trenera "pevaca", Italijana Antonija Kontea, koji je odranije označio Vlahovića kao prioritetno pojačanje.

Totenhemov napad ne deluje ove sezone moćno, a Vlahović bi to svakako mogao da promeni. Međutim, konkurencija za 21-godišnjeg reprezentativca Srbije je izuzetno jaka, a u poteri za Srbinom su i Totenhemov ljuti rival Arsenal, Mančester siti i Bajern iz Minhena...

Roko Komiso, Fiorentina, Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Po informacijama sa Apeninskog poluoastrva, Fiorentina će tražiti 100 miliona evra za obeštećenje, a harizmatični predsednik Roko Komiso, američki biznismen italijanskog porekla, svima je stavio do znanja da srpski napadač neće smeti da ode u januaru, nego isključivo na leto.

Dakle, za sada ostaje izvesno samo da će druga polovina sezone za Vlahovića označiti poslednjih nekoliko meseci na stadionu "Artemio Franki" u Firenci. Ostaje da se vidi ko je spreman da plati čak 100 miliona evra za dragoceni potpis mladog Srbina, trenutno jednog od najtraženijih fudbalera u Evropi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track